Om Lilleskogs Bygg & Förvaltning AB

Lilleskogs Bygg & Förvaltning AB startade sin verksamhet i januari 2008.

Vi utför alla typer av bygg- och anläggningsprojekt från små byggserviceuppdrag till större totalentreprenader.

Vår organisation har hög teknisk kompetens och vi arbetar heltäckande från projekterings- till överlämnandeskede. Vi har ett nära samarbete med kompetenta K-, A- och VVS-projektörer.

Vi arbetar med en flexibel mindre organisation med målet att alltid ha högsta kundservice, ansvarsfulla medarbetare, god yrkeskompetens samt att i samarbete med kunden utföra våra uppdrag enligt kundens önskemål och med ekonomisk effektivitet.

Vi följer upp och dokumenterar våra byggprojekt i ett digitaliserat projektsystem för att säkerställa kontroll och kvalitet.

Företaget arbetar aktivt med miljöfrågor och har idag bland annat ett antal servicebilar som drivs med biogas.

Vår verksamhet utgår från Vargöns Industriområde (Vänersborgs kommun) där vi har kontor och lager. Våra kunder finns företrädesvis i Trestadsområdet (Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla) med omnejd.

Personalstyrkan utgörs av ett 20-tal bygg/träarbetare med bred kompetens och 3 projektledare med lång branscherfarenhet.

Lilleskogs Bygg stöttar årligen flertalet lokala idrottsklubbar inom olika sporter. Säsongen 2020/2021 är företaget huvudsponsor till Wargöns IK. Företaget har sedan starten stöttat Wargöns IK:s arrangemang Klassbollen.

Företaget stöder årligen Cancerfonden med en julgåva.